If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има начин да се впише в талона!На мен ми го предложиха когато си регистрирах колата или по-точно да ми ги запишат като заводски затъмнени.Но не знам какъв е начина без познати в МВР.
E как какъв, с пари естествено , аз лично не бих го правил........
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
това е абсолютно вярно и не може да я регистрираш .Ако те спат колата се спира от движение.Ферариста е извадил късмет или лев
За какво да вадя късмет - аз в кат си ги махнах щото не щяха да я регнат, иначе после си ги налепих и досега никви ядове, двама трима се заядоха, ама ги пратих в ляво.....и аз пари на власта не давам.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
За какво да вадя късмет - аз в кат си ги махнах щото не щяха да я регнат, иначе после си ги налепих и досега никви ядове, двама трима се заядоха, ама ги пратих в ляво.....и аз пари на власта не давам.....
Брат, дай актуална снимка на колата да видя как стои.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
При Лисан ми е колата в момента, надявам се в сряда да ходя до там, и ако не забравя ще цъкна....иначе не се притеснявай да ме подсещаш, че не съм от паметливите......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
щом имаш странични огледала можеш да слагаш щора,от опит знам щото на другата ми кола я имам от 5 години,а дали е щора или фолио или тонирано няма никво значение
Аз с фолио на 4те стъкла си се разхождам вече година, но наскоро едно приятелче, което го бяха хващали веднъж си загуби книжката и кара курсовете отново, заради повторното лепене на фолио! Незнам дали нещо ми спестява, но шофьорските курсове ги изкара повторно... Всеки да си преценява!
едва ли заради фолиото е карал курсовете,имал е малко точки и са му ги взели с акта за фолиото.на мен не ми правят врътки като колеги един вид но за 3 години съм направил стотици коли с фолио тук в Плевен повечето си карат и на никои не правят проблем.освен ако не е и на предните врати.Именно защото нищо не пише за задно стъкло няма как да ти се пищовят.ти не нарушаваш нищо
едва ли заради фолиото е карал курсовете,имал е малко точки и са му ги взели с акта за фолиото.на мен не ми правят врътки като колеги един вид но за 3 години съм направил стотици коли с фолио тук в Плевен повечето си карат и на никои не правят проблем.освен ако не е и на предните врати.Именно защото нищо не пише за задно стъкло няма как да ти се пищовят.ти не нарушаваш нищо
Могат да ти вземат книжката ако направиш едно и също наръшение 2 пъти в рамките на една календарна година.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment